17 januari 2022

Administratiekantoor Haarlemenmeer

Administratie advies

facturatieoffice

Een tijdloos boekje voor al jouw notities!

We leven met zijn allen in een ontzettend drukke wereld. Al onze dagelijkse afspraken, meerdere notities of een to-do lijst bijhouden, het zijn zaken die we niet allemaal ‘gewoonweg’ kunnen onthouden. Daar komt de agenda om de hoek kijken. Vroeger was het wellicht de highlight van het nieuwe jaar. Herken je het nog? Het uitzoeken van je nieuwe schoolagenda. Dat is niet veel anders wanneer we ouder worden. Een agenda heeft voor ieder iets unieks. Waar de een graag een zo groot mogelijke tafelplanner heeft liggen is het voor de ander een minimaal boekje dat in een handtas past. Of voor de creatieveling is het een totaal blanco boekje waar totale vrijheid de overhand neemt.

Moleskine notitieboekjes

Zegt het je iets? Moleskine is een merk dat prachtige, klassieke en tijdloze boeken aanbiedt. Deze boeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afmetingen en een tal aan kleuren en layouts. De boeken gaan al jaren mee en zijn gebruikt door grootse figuren in de kunst en literatuurwereld. De rijke geschiedenis van het merk is niet de enige reden waarom een notitiboek kopen bij moleskine.nl een goed idee is! De boeken hebben een leren kaft die zowel flexibel als stevig is, met een handig lintje dat dient als bladwijzer en een elastieken band om het boek goed te sluiten.

Voor de creatieveling

Niet alleen notitieboeken of agenda’s zijn verkrijgbaar bij Moleskine. Ook voor de kunstenaar en andere creatievelingen zijn er prachtige schetsboeken. Het stevige papier is uitermate geschikt als schetswerk. Ook hier zijn een tal aan maten en afmetingen beschikbaar. Onderweg een snelle schets maken of thuis een kunstwerk op formaat creëren? Een schetsboek van Moleskine is de plaats voor jouw creativiteit. Met mooie geschenksets kun je dit ook perfect aanbieden aan een ander. Wist je dat er bij zo’n geschenkset een pocket schetsboek zit met twee tekenpotloden en een dop met gum en slijper die aan het boek te bevestigen zijn? Zo heeft een tekenaar alles bij de hand!

Moleskine; voor bijhouden, noteren en schetsen

Het diverse aanbod aan boeken zorgt ervoor dat er in ieder huishouden wel een Moleskine past. Of je nu zoekt naar een plek om al je notities in bij te houden, om je afspraken te noteren of te schetsen. Een traditioneel boekje met een prachtige leren kaft of in een limited edition design maar ook smart writing is mogelijk. Met smart writing schrijf je in een notitieboek met de bijbehorende pen die alles vertaald naar je tablet of telefoon. Stap de moderne wereld van noteren binnen en ontdek nog meer. Waar je ook naar op zoek bent, er is gegarandeerd een Moleskine boekje dat perfect past bij jouw wensen!