17 januari 2022

Administratiekantoor Haarlemenmeer

Administratie advies

Businessman Analyzing Graph And Doing Financial Calculations

Een vulpen graveren

Vulpennen zijn luxe en persoonlijke geschenken. Door een vulpen cadeau te geven, weet je bijna zeker dat deze veelvuldig gebruikt gaat worden. Laat de vulpen graveren met een naam of andere inscriptie om het zakelijke geschenk zo persoonlijk mogelijk te maken. Met een luxueuze vulpen spreek je jouw waardering zeker uit. Nog iets. Schrijven met een vulpen is ook nog eens beter voor het milieu en met geen enkele andere pen is het gevoel in je hand zo prettig. Bewezen is verder dat het gebruik van deze pen je handschrift verbetert. Niet voor niets wordt deze pen nog steeds ontzettend vaak gebruikt binnen het basisonderwijs. Dit type pen heeft, kortom, nooit iets aan kracht ingeboet en staat al vanaf de tiende eeuw fier overeind.

Parker Jotter pen is kwalitatief super goed

Parker Jotter pennen, wie kent ze niet? De pen die als ballpoint de wereld veroverde. Het model wat door zijn vorm de norm werd voor wat schrijven is met een goedkope en kwalitatieve pen. Ontstaan in de jaren 50 van de vorige eeuw en doorontwikkeld tot nu toe. Nieuwe kleuren, in geheel staal of met een vergulde clip, het model en de pen zijn bijna onverwoestbaar. Wat ook bijzonder is aan de Parker Jotter is de vulling. Deze was 5 keer zo groot als de gangbare vullingen en de schrijfduur werd daardoor veel langer. 

De Cross Calais pen

Deze elegante cross calais pen is een eenvoudige interpretatie van het modern Cross-ontwerp en heeft een traditioneel, uitgebalanceerd profiel in een selectie van verfijnde afwerkingen. Een multi-gegroefde middenring, met diep uitgesneden accenten versterkt de elegantie van deze collectie.

Graveren van jouw Waterman pen

Voor een persoonlijk tintje, of voor een zakelijk jubileum is het mogelijk om je Waterman pen te graveren met inscriptie. De pennensets kunnen verpakt worden in een mooi Waterman doosje. Je hebt dan een mooi opbergdoosje voor je Waterman aankoop en als cadeau kom je er goed mee voor de dag. Optioneel zijn er ook nog stoere lederen pennen hoesjes of pennenetuis te koop voor het beschermen van je Waterman vulpen, vulpotlood, roller en/of balpen.