17 januari 2022

Administratiekantoor Haarlemenmeer

Administratie advies

Bitcoin Start

Informatie over alle cryptomunten

In deze moderne tijd is 1 ding niet meer weg te denken en dat is de cryptomunt, de cryptomunt is in de afgelopen jaren enorm populair geworden onder de consumenten, dit komt omdat er 1 coin was die enorm veel geld was waar geworden in de afgelopen 10 jaar. Het is wel zo dat alle cryptomunten pas groeien over een lange periode dus je ook moet investeren over een lange periode, of je hiervoor het geld hebt en wilt uitgeven de hele tijd is natuurlijk aan jou, want het is niet zo dat je na een week opeens heel veel geld hebt gewonnen, het kan wel zijn dat je winst heb maar dit zou dan niet extreem veel zijn opeens.

Alle cryptomunten

De bitcoin

Zoals net al kort gezegd is de bitcoin 1 van de bekendste cryptomunten op de markt, deze coin is nu rond de 30,000 euro waard , vorige maand was er een periode dat de munt een enorme daling had en doordat deze munt een enorme daling had gingen alle andere munten ook flink naar beneden, er was zelfs een tijd dat je met de bitcoin een tesla auto had kunnen kopen. Om nu een bitcoin aanschaffen moet je dus 30,000 euro neerleggen wat erg veel geld is, wat je ook kan doen is bijvoorbeeld 10 euro investeren in de bitcoin maar dan heb je maar een heel klein percentage van de totale muntwaarde in je handen en daar verdien je eigenlijk vrij weinig op.

Risico’s

Er blijven altijd risico’s zitten aan beleggen in de cryptomunt maar je kan het zien als een hobby voor erbij, want stel dat het in een paar jaar erg veel waard wordt heb je toch een leuke winst gemaakt en dat is natuurlijk de bedoeling.