17 januari 2022

Administratiekantoor Haarlemenmeer

Administratie advies

Interieurontwerp voor kantoorruimtes

Een werkomgeving is enorm belangrijk en heeft invloed op de productiviteit en motivatie van de werknemer. Het is dan ook belangrijk dat de inrichting functioneel en noodzakelijk kantoormeubilair betreft. Tegenwoordig zitten werknemers vaker en langer achter een computerscherm aan een bureau. Werknemers zitten vandaag de dag vaak meer dan zes uur per dag achter een beeldscherm. Bureaustoelen en bureaus zijn dan ook veel belangrijker geworden. Er moet goed meubilair zijn om de werknemers goed te ondersteunen. Maar dit kan enorm lastig zijn en interieuradvies is vaak gewenst.

Inrichting

CEKA Nederland is enorm betrokken bij het proces naar een nieuw interieurontwerp. Zo zitten zij gedurende het gehele proces samen met de klant om tafel om zo de wensen goed vast te kunnen leggen. Gezamenlijk komen de klant en CEKA tot het eindresultaat. Het is belangrijk de juiste balans te vinden tussen functioneel en esthetisch. Het moet goed werken of leren maar het oog wil ook wat.  

CEKA heeft specifieke kennis van onder andere kantoorinrichting in de zakelijke markt. Naast kantoorervaring heeft CEKA ook veel ervaring in het onderwijs. CEKA weet wat er gevraagd wordt als het gaat om ergonomisch werken, innovatieve en flexibele werkplekken en van akoestische en bouwkundige voorwaarden.

Sfeer

Als alles qua inrichting is geweest moet er nog worden gekeken naar de juiste sfeer. Dit gebeurd onder andere door accessoires en decoraties. Het is belangrijks om goeie stylisten in de arm te hebben aangezien dit een enorm verschil kan maken.

Kortom, een goeie sfeer zorgt voor goeie productieve werknemers. Het is het waard om extra budget in te zetten voor de inrichting van een kantoorruimte en zal zichzelf uiteindelijk terugverdienen!

facturatieoffice