17 januari 2022

Administratiekantoor Haarlemenmeer

Administratie advies

Op zoek naar de beste crypto exchange Nederland?

Ben jij op zoek naar de beste crypto exchange Nederland? Wanneer je net gaat beginnen met het investeren in bitcoin is het belangrijk om de juiste exchange te gaan kiezen. Zo zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Wat deze factoren dan precies zijn, kom je in dit artikel achter!

Factoren

Om de beste crypto exchange Nederland te vinden is het belangrijk om bepaalde factoren / specificaties met elkaar te gaan vergelijken. Zo zijn er exchanges die veel transactiekosten vragen. Dit is niet ideaal als je meer dan 1% moet gaan betalen aan transactiekosten. Deze transactiekosten zijn voor kleine bedragen niet zo storend, maar als het eenmaal om grote bedragen gaat. Dan zal je er veel last van krijgen. Verder hebben de exchanges niet alle digitale munten tot beschikking. Een enkele hebben er zelfs, maar een handvol munten waar je mee kunt handelen. Dat is natuurlijk niet handig als je van plan bent om ook in andere munten te gaan investeren. De zaak is dan om meerdere exchanges te moeten gebruiken, waar niet iedereen op zit te wachten. Manier van betalen is een erg belangrijke factor, wat door veel mensen over het hoofd worden gezien. Niet iedereen heeft bijvoorbeeld een creditcard tot beschikking. In Nederland betalen we het vaakst met iDeal, daarom is het wenselijk voor de meeste mensen om zo een betalingsoptie te hebben. Anders kun je natuurlijk niet investeren in de digitale munten. Het allerbelangrijkste is dat het actief moet zijn in Nederland, zonder dat het actief is kan je natuurlijk niet handelen. 

Beginner

Als beginner is het ook belangrijk om een gemakkelijke interface te bevatten. De beste crypto exchange Nederland moet natuurlijk ook zo een makkelijke besturing hebben. Bovendien is het handig, als er ook informatie ergens staat beschreven om de weg te wijzen in de crypto wereld.