17 januari 2022

Administratiekantoor Haarlemenmeer

Administratie advies

Zet je huis te koop in Stadskanaal via Makelaardij Boekelo

Op het moment dat je in 2021 of straks in 2022 je huis wil verkopen, dan kom je in een zeer interessante situatie terecht. De huizenmarkt is op dit moment volledig verzadigd en dus is iedere woning per definitie heel gewild. Kopers hebben niet langer de luxe om te kiezen voor de beste woning. Een koper moet simpelweg genoegen nemen met wat er beschikbaar is en zelfs dan is er geen zekerheid, want dat geldt immers voor alle kopers. Dus als er een huis te koop is in Stadskanaal, zijn er meteen tientallen, honderden of duizenden geïnteresseerden. De relatie tussen vraag en aanbod is dan ook ontzettend scheef in het voordeel van de verkopers. Daarom kom jij als verkoper in een zeer interessante situatie terecht, want de kans is eigenlijk nihil dat je je huis niet kunt verkopen. Maar omdat er zoveel vraag is en concurrentie tussen de kopers, kun je flink verdienen aan de verkoop van je woning. Kopers moeten bieden en om kans te maken moeten ze gaan overbieden. Hoe populairder de woning, des te hoger de boden zullen zijn. Het is dan ook zaak als verkopende partij om je huis te koop in Stadskanaal te zetten met behulp van een makelaar. De makelaar kan je helpen om de woning als in een zo goed mogelijk licht te plaatsen, zodat de woning nog aantrekkelijker wordt voor kopers. Met minimale inspanning kun je je woning al verkopen, maar met maximale inspanning kun je de uiteindelijke verkooprijs flink omhoog krijgen. Een makelaar van een makelaarskantoor als Makelaardij Boekelo, kan ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen weten dat jouw huis te koop staat in Stadskanaal. Hoe meer mensen er vanaf weten, des te meer mensen een bod zullen uitbrengen. De makelaar kan er vervolgens ook voor zorgen dat het huis te koop in Stadskanaal zo aantrekkelijk mogelijk in de schijnwerpers wordt gezet. Denk bijvoorbeeld aan een mooie fotoreportage, een goede advertentie waar alle sterke punten worden benoemd en vele andere technieken. Zet je dus een huis te koop in Stadskanaal, dan is het zeker aan te raden om dat te doen met behulp van Makelaardij Boekelo. Hoewel huizen zichzelf verkopen op de huidige huizenmarkt, is het niet zo dat je zonder meer het onderste uit de kan haalt. Als dat wel je doel is, dan is het zeker een goed idee om professionele hulp in te schakelen in de vorm van een makelaar. 

Zet je huis te koop in Stadskanaal met maximaal resultaat

Als je op zoek bent naar een goede makelaar, dan kun je alvast terecht op de website van makelaardijboekelo.nl. De makelaars van dit makelaarskantoor kunnen jouw huis te koop in Stadskanaal zetten. Vervolgens zullen de makelaars er alles aan doen om jou tevreden te stellen met de uiteindelijke verkoopprijs. Als je zelf een nieuwe woning hebt gekocht, dan zijn alle extra euro’s mooi meegenomen. 

De diensten van Makelaardij Boekelo

Als je je huis gaat verkopen met behulp van deze makelaar, dan kun je in ieder geval gebruik maken van verschillende diensten zoals: 

  • Verzekeringen
  • Taxaties
  • Hypotheken